High-end villa med fantastisk utsikt

Med en helt unik utsikt ut over storhavet og skjærgården i Øksnes Vestbygd, ligger denne vakre villaen nydelig til i utkanten av Fiskeværet Skipnes. I vakker natur kan du nyte stillheten, naturen og dyre- og fugllivet på Tindsøya, enten i midnattsol sommerstid, eller under nordlyset vinterstid.

høy kvalitet

Vår vakre villa er av høy kvalitet, fullt møblert og har en unik utsikt ut over storhavet og skjærgården i Øksnes Vestbygd, på yttersiden av Vesterålen. Den ligger nydelig til i utkanten av Fiskeværet Skipnes på Tindsøya. Omgitt av hav på alle kanter, er øya bilfri og du kommer deg kun hit med båt,- en opplevelse i seg selv. Her kan du nyte stillheten, naturen, dyre- og fuglelivet. Dette er et perfekt sted for å oppleve midnattssol om sommeren og nordlyset om vinteren.

Fiskeværet Skipnes er et historisk fiskevær som er polulær blant de lokale i området, her har du mulighet til å bli kjent med Nord-Norks kystkultur og folk. Her finnes restaurant/cafe, selskapslokale, pub og Vesterålens lengste trekai. 

Skipnes Event AS leier også ut en Rorbu på Smines på Langøya, ca. 30 minutters kjøretid fra Sortland. Rorbua ligger helt ved havkanten med vakker utsikt ut mot Øksnes Vestbygd. Vi tilbyr også båtturer, persontransport og fisketurer. Vi kan skreddersy ditt opphold hos oss, alt etter ditt ønske. Innleie av kokk, hvis ønskelig, samt transport t/r flyplass. Ta kontakt for å høre om pris.